Menneet tapahtumat

Anna Usovan uusi runoteos julkaistaan Zoomissa 14. kesäkuuta

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 10.6.2020

Anna Usova on syntynyt Vitelessä, Aunuksen piirissä. Hän on pitkäaikainen Karjalan radion toimittaja, runoilija ja laulaja, joka on pitkään osallistunut Oma Pajo-kuoron toimintaan. Anna kirjoittaa runoja ja kertomuksia sekä kääntää livvinkarjalaksi tarinoita ja laulujen sanoja kuorolle. Annan ensimmäinen runoteos Lyhyt sana oza ilmestyi vuonna 2018.

Karjalan Sivistysseura toimitti vuonna 2020 Anna Usovan runokirjan Sie, kus hengele hoivu, jonka julkistus tapahtuu virtuaalisesti Zoomin välityksellä sunnuntaina 14.6. kello 17:00.

Tervetuloa julkistustilaisuuteen, jossa Anna Usova esittelee teostaan. Jos haluat mukaan, pyydä sähköpostilla osallistumislinkki Olga Gokkoevalta olga.gokkoeva@pp.inet.fi.

Stalinin vainojen muistitietokeruu 27.1.-31.5.2020

Stalinin vainoissa kuoli tai katosi arvioiden mukaan 8 000–25 000 kansanvihollisena pidettyä suomalaista. Lukumäärä on samaa luokkaa kuin sisällissodan punaisten uhrien tai talvisodassa kaatuneiden määrä. Suomessa vainojen uhreja on tutkittu ja heistä kirjoitettu...