Sivistysseura sulkee ovensa asiakkailta, kunnes korona talttuu

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 20.3.2020

”Koronaviruksen leviämisen rajoittaminen on kaikkien suomalaisten vastuulla”, sanoo presidentti Sauli Niinistö.

Me rajoitamme koronaviruksen leviämistä sulkemalla Karjalan Sivistysseuran toimiston toistaiseksi asiakkailta. Meille voi edelleen lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@karjalansivistysseura.fi tai soittaa numeroon 050 5055 531 maanantaista torstaihin klo 9-15.

Pyrimme palvelemaan kuten ennenkin, mutta kohtaamatta kasvoista kasvoihin.

Kyllä me tästä selviämme! Soitellaan

Kuva: Ilya Padchin, Petroskoi

Viikon 22 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon aiheita: Terveydenhuollon tarpeisiin valmistettujen hengityssuojien ja suojavaatteiden kotimainen tuotanto on käynnistynyt ja koronavirus voi suomalaistutkimuksen mukaa levitä ihmisen yskiessä useiden metrien päähän. Lisäksi, ravintolat ja terassit voivat avata...