Menneet tapahtumat

Vienankarjalan ta kulttuurin kuršši 29.6.–3.7.2020 Piäjärven kyläššä

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 10.2.2020

Vienankarjalan ta kulttuurin kuršši pietäh 29.6.–3.7.2020 Louhen piirin Piäjärven kyläššä. Kurššilla šuau opaštuo karjalan kielen perušrakentehie ta harjotella käytännön pakinakieltä.

Kurššien teema on Karjalaisien arki- ta pruasniekkavuattiet. Kurššinetälin aikana on šuunniteltu matka Kiestinkih ta kokopäiväretki Puanajärven Kanšallispuistoh. Kurššien vetäjinä ollah Valentina Karakina ta Olga Karlova.

Pääjärvelle saavutaan 28.6. ja kotiin palataan 4.7. Suomalaiset osallistujat järjestävät matkansa ja majoituksensa itse. Pääjärvelle on kätevintä matkata Kuusamon kautta.

Päivittäinen lounas on yhteinen ja se maksetaan paikan päällä. Aamu- ja iltapalan suomalaiset kurssilaiset järjestävät itse.

Kurssimaksu 100 euroa maksetaan Karjalan Sivistysseuralle.

Ilmoittautumiset kurssille Sivistysseuran toimistoon toimisto@karjalansivistysseura.fi tai puhelimitse 040 50 5055 531 (ma-to) toukokuun loppuun mennessä. Tiedustelut kurssista ja Pääjärvellä tarjolla olevasta majoituksesta voi lähettää Olga Karlovalle olga.karlova@uef.fi.

Anna Usovan uusi runoteos julkaistaan Zoomissa 14. kesäkuuta

Anna Usova on syntynyt Vitelessä, Aunuksen piirissä. Hän on pitkäaikainen Karjalan radion toimittaja, runoilija ja laulaja, joka on pitkään osallistunut Oma Pajo-kuoron toimintaan. Anna kirjoittaa runoja ja kertomuksia sekä kääntää livvinkarjalaksi tarinoita ja...