Vienankarjalan ta kulttuurin kuršši 29.6.–3.7.2020 Piäjärven kyläššä

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 10.2.2020

Vienankarjalan ta kulttuurin kuršši pietäh 29.6.–3.7.2020 Louhen piirin Piäjärven kyläššä. Kurššilla šuau opaštuo karjalan kielen perušrakentehie ta harjotella käytännön pakinakieltä.

Kurššien teema on Karjalaisien arki- ta pruasniekkavuattiet. Kurššinetälin aikana on šuunniteltu matka Kiestinkih ta kokopäiväretki Puanajärven Kanšallispuistoh. Kurššien vetäjinä ollah Valentina Karakina ta Olga Karlova.

Pääjärvelle saavutaan 28.6. ja kotiin palataan 4.7. Suomalaiset osallistujat järjestävät matkansa ja majoituksensa itse. Pääjärvelle on kätevintä matkata Kuusamon kautta.

Päivittäinen lounas on yhteinen ja se maksetaan paikan päällä. Aamu- ja iltapalan suomalaiset kurssilaiset järjestävät itse.

Kurssimaksu 100 euroa maksetaan Karjalan Sivistysseuralle.

Ilmoittautumiset kurssille Sivistysseuran toimistoon toimisto@karjalansivistysseura.fi tai puhelimitse 040 50 5055 531 (ma-to) toukokuun loppuun mennessä. Tiedustelut kurssista ja Pääjärvellä tarjolla olevasta majoituksesta voi lähettää Olga Karlovalle olga.karlova@uef.fi.

Heimopäivät siirretään syksyyn, uusi ajankohta 9.-11.10.2020

Vuosikokous suunnitellaan pidettäväksi suunnitellusti 18.4.2020 Karjalan Sivistysseuran hallitus on sähköpostikokouksessaan 17.3. päättänyt, että koronaviruksen aiheuttamien riskien ja Suomen hallituksen 16.3. julistamien poikkeusolojen ja kokoontumisrajoitusten...