Uutiset

Viikon 12 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 20.3.2020
Asiasanat: uutiset

Suomi on siirtynyt valmuistilaan, ylioppilaskokeet ovat lähteneet normaalisti käyntiin ja Karjalan kieleen ja kulttuuriin voi törmätä myös nuorten suosimassa TikTok-mobiilisovelluksessa:

Älypuhelimella käytettävä TikTok tunnetaan tanssi- ja huumorivideoista, mutta samalla se on tehokas tapa jakaa tietoa ja vaikuttaa nuorten ajatusmaailmaan. Joensuulainen 20-vuotias Maura Häkki on herättänyt huomiota karjalaisuudesta kertovilla TikTok-videoillaan. Häkki kertoo Tiktokissa siitä, millaista on olla karjalainen nuori nyky-Suomessa ja millaisia haasteita karjalaiset kokevat.

Lisää Ylen Areenassa: https://areena.yle.fi/audio/1-50482437

Laajempi suomenkielinen artikkeli Maura Häkistä Ylen sivuilla: https://yle.fi/uutiset/3-11262238

Sama artikkeli karjalan kielellä: https://yle.fi/uutiset/3-11278878

Lue nämäkin:

Viikon 38 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 38 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Tutkijat ovat löytäneet Venus-planeetalta mahdollisia viitteitä elämästä. Kuluttajahinnat nousivat Suomessa elokuussa 0,2 prosenttia edellisvuodesta, Tilastokeskus kertoo. Syksyn ylioppilaskirjoitukset alkavat tällä viikolla. Helsingin poliisi on saanut...

Kuluttajahinnat kasvoivat vähän edellisvuodesta

Kuluttajahinnat kasvoivat vähän edellisvuodesta

Kuluttajahinnat kasvoivat Suomessa elokuussa 0,2 prosenttia edellisvuodesta, Tilastokeskus kertoo. Hinnat kohosivat muun muassa savukkeiden, korvattavien reseptilääkkeiden ja rahapelien kallistumisen myötä. Lue lisää Yle Uudizet karjalakse:...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.