Uutiset

Viikon 20 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 15.5.2020
Asiasanat: uutiset

Viikon aiheita: Suurin osa suomalaisista lapsista on aloittanut torstaina lähikoulunkäynnin pitkän koronajakson jälkeen. Lääkärit ovat huolissaan potilastulvasta, joka on syntymässä koronaepidemian aikana hoitamatta jäävistä muista sairauksista.

Lisäksi, Huoltovarmuuskeskus ja metsäkonserni UPM alkavat hankkia yhdessä suojavarusteita Kiinasta. Kevään uudet ylioppilaat on julkaistu. Viljan kylvöt ovat Etelä-Suomessa noin viikon edellä keskimääräisestä aikataulusta.

Lopuksi, kesämökkejä varten haettujen lainojen määrä kasvoi tuntuvasti huhtikuussa, kertoo finanssiryhmä OP. Poliisikoulutukseen on ollut tänä vuonna ennätyksellinen määrä hakijoita.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50485130

Lue nämäkin:

KSS:n puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna 70 vuotta

KSS:n puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna 70 vuotta

Karjalan Sivistysseuran puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna on saavuttanut 70 vuoden iän. Sivistysseuran hallitus ja työntekijät onnittelevat tarmokasta ja innostavaa puheenjohtajaansa sekä kiittävät seuran hyväksi tehdystä pitkäaikaisesta työstä. Päivänsankari sai...

Viikon 21 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 21 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon aiheita: Ravintolat saavat avata ovensa kesäkuun alussa sillä edellytyksellä, että anniskelu loppuu klo 22. Aluehallintovirasto on puolestaan saanut valmiiksi ohjeistuksensa erilaisten tapahtumien järjestämisestä kesällä. Lisäksi, koirat näyttävät pystyvän...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.