Uutiset

Viikon 21 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 22.5.2020
Asiasanat: uutiset

Viikon aiheita: Ravintolat saavat avata ovensa kesäkuun alussa sillä edellytyksellä, että anniskelu loppuu klo 22. Aluehallintovirasto on puolestaan saanut valmiiksi ohjeistuksensa erilaisten tapahtumien järjestämisestä kesällä.

Lisäksi, koirat näyttävät pystyvän haistamaan koronaviruksen hyvinkin tarkasti. Tieliikenteessä kuoli huhtikuussa 12 ihmistä, mikä on viisi vähemmän kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana, kertovat Tilastokeskuksen ennakkotiedot.

Lopuksi, noin joka kymmenes nuori täyttää some-addiktion kriteerit, selviää WHO-Koululaistutkimuksesta ja koululaiset ovat halukkaita tekemään kesätöitä.

Kuuntele lisää Yle Uutizet karjalakse: https://areena.yle.fi/audio/1-50485420

Lue nämäkin:

KSS:n puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna 70 vuotta

KSS:n puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna 70 vuotta

Karjalan Sivistysseuran puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna on saavuttanut 70 vuoden iän. Sivistysseuran hallitus ja työntekijät onnittelevat tarmokasta ja innostavaa puheenjohtajaansa sekä kiittävät seuran hyväksi tehdystä pitkäaikaisesta työstä. Päivänsankari sai...

Veneh – elokuva siirtymästä nyt nähtävillä

Veneh – elokuva siirtymästä nyt nähtävillä

Veneh on runollinen kuvaus siirtymästä. Viime vuosisadan alun viitteelliseen karjalaiskylään sijoittuvassa elokuvassa nuoresta tytöstä tulee morsian ja hän valmistautuu jättämään kodin. Etnografisen kuvauksen, draaman sekä musiikkivideon tyylilajeja yhdistelevä...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.