Uutiset

Viikon 21 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 22.5.2020
Asiasanat: uutiset

Viikon aiheita: Ravintolat saavat avata ovensa kesäkuun alussa sillä edellytyksellä, että anniskelu loppuu klo 22. Aluehallintovirasto on puolestaan saanut valmiiksi ohjeistuksensa erilaisten tapahtumien järjestämisestä kesällä.

Lisäksi, koirat näyttävät pystyvän haistamaan koronaviruksen hyvinkin tarkasti. Tieliikenteessä kuoli huhtikuussa 12 ihmistä, mikä on viisi vähemmän kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana, kertovat Tilastokeskuksen ennakkotiedot.

Lopuksi, noin joka kymmenes nuori täyttää some-addiktion kriteerit, selviää WHO-Koululaistutkimuksesta ja koululaiset ovat halukkaita tekemään kesätöitä.

Kuuntele lisää Yle Uutizet karjalakse: https://areena.yle.fi/audio/1-50485420

Lue nämäkin:

Pohjois-Karjalassa asuu sadan eri kansallisuuden edustajia

Pohjois-Karjalassa asuu sadan eri kansallisuuden edustajia

Pohjois-Karjalassa löytyi vuodenvaihteessa yli sataa kansallisuutta – koronan vaikutus ei vielä näy tilastossa Osa ulkomailta tulleista asuu Pohjois-Karjalassa pysyvästi, osa on tullut opiskelemaan esimerkiksi Itä-Suomen yliopistoon. Lue lisää Yle Uudizet karjalakse:...

Viikon 38 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 38 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Tutkijat ovat löytäneet Venus-planeetalta mahdollisia viitteitä elämästä. Kuluttajahinnat nousivat Suomessa elokuussa 0,2 prosenttia edellisvuodesta, Tilastokeskus kertoo. Syksyn ylioppilaskirjoitukset alkavat tällä viikolla. Helsingin poliisi on saanut...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.