Viikon 6 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: admin
Julkaistu: 12.2.2021

Puolet Suomen koronatartunnoista voi toukokuussa olla muuntuneen viruksen aiheuttamia.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on paljastanut kartellin isännöintialalla.

Suomen talouskasvu on jäämässä puoleen naapurimaiden tasosta tällä vuosikymmenellä.

Etenkin nuorten työntekijöiden ja yksinasuvien työntekijöiden uupumus töissä on lisääntynyt.

Kasvisruoan osuutta aiotaan kasvattaa päiväkotien aterioissa.

Kolin kansallispuistossa huussit ovat täyttyneet ääriään myöten viimekesäisen kävijäryntäyksen seurauksena.

Luonnonvaraisessa kyhmyjoutsenessa on todettu lintuinfluenssaa Helsingissä.

Uhanalainen meritaimen on lisääntynyt Suomenlahdella viime vuonna erittäin hyvin.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50761122

Viikon 7 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Hallituksen ehdotus perhevapaauudistukseksi pidentäisi vanhempainvapaata ja jakaisi sen tasaisemmin vanhempien kesken. Etelä-Suomessa näkyy jo ensimmäisiä viitteitä alkavasta koronavauvabuumista, kun alkuvuoden synnytysten määrässä on havaittu pientä kasvua. Nuorten...