Uutiset

Lähikuvassa limittäin kannettava tietokone, kännykkä, kalenteri, lukulasit, vierellä espressokuppi ja tulppaanikimppu.

Haemme toimistosihteeriä – lähetä hakemus 31.5. mennessä

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 6.5.2024

Haemme Karjalan Sivistysseuraan toimistosihteeriä vakinaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen (21 h 45 min viikossa) 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

Työ tehdään seuran toimistolla Helsingin Katajanokalla neljänä päivänä viikossa maanantaista torstaihin (5 h 30 min päivässä). Työ on monipuolista, mutta sisältää myös rutiininomaisia tehtäviä. Tehtäviin kuuluu eri tietokantojen hoitoa, laskutusta, postitusta, tapahtumien valmistelua ja vaihtelevasti erilaisia avustavia toimia. Toimistosihteerinä otat myös vastaan seuran kirjasto- ja arkistoasiakkaita sekä yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisesti. 

Toivomme sinulta hyviä asiakaspalvelu-, tietojenkäsittely- ja vuorovaikutustaitoja. Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen, omaksuu helposti uusia asioita ja pystyy itsenäiseen työhön. Arvostamme kokemusta järjestötoiminnasta ja karjalaisuuden tuntemusta. 

Palkkaus on työkokemuksesta riippuen 1450–1670 euroa/kk (60 %:n työaika). Palkka perustuu ERTOn suosituksiin (https://www.erto.fi/). Hakija voi myös esittää palkkatoiveen. 

Karjalan Sivistysseura ry on yli satavuotias kulttuurijärjestö, joka edistää karjalan kielen ja kulttuurin asemaa ja elinvoimaa Suomessa ja yli rajojen. Seura järjestää yleisötilaisuuksia, jäsentapahtumia, kustantaa julkaisuja ja toimii yhteistyössä muiden karjalaisen kulttuurin kentällä toimivien tahojen kanssa. Seura on erityisesti Itä- ja Raja-Karjalasta kotoisin olevien yhdysside. Tarkempia tietoja löytyy osoitteesta: www.karjalansivistysseura.fi  

Annamme perehdytyksen tehtävään. Mahdolliset kysymykset ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voi lähettää 31.5.2024 klo 16 mennessä Karjalan Sivistysseuran toiminnanjohtaja Eila Stepanovalle: toiminnanjohtaja@karjalansivistysseura.fi

Haastattelemme hakijat kesäkuun alkupuolella.

 

Lue nämäkin:

Nedälin 21 Yle Uudizet karjalakse Yle Areenassa

Nedälin 21 Yle Uudizet karjalakse Yle Areenassa

Tazavallan prezidentu Alexander Stubb sanou, gu Ven’a ei olluh yhtevyös Suomeh Suomenlahten merivyöhykkehen miärittelendäh näh. Ven’an puolistusministerstvu ezittäy merirajoin siirdämisty Suomen da Litvan vastahizil merirajoil. Kanzanevustai Timo Vornanen on sanelluh...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.