Karjalan Sivistysseura hakee päätoimittajaa

Julkaistu: 16.4.2021
Asiasanat: karjalan heimo

Karjalan Sivistysseura on Suomen vanhin kansalaisjärjestö, perustettu vuonna 1906. Seuran jäsenlehti ja äänenkannattaja Karjalan Heimo on ilmestynyt jo 100 vuosikerran verran, nykyisin kuusi numeroa vuodessa.

Seuran tarkoituksena on itä- ja rajakarjalaisen kielen ja kulttuurin sekä historian ja perinteen vaaliminen.

Lehtemme pitkäaikainen päätoimittaja jää eläkkeelle. Etsimme nyt hänen seuraajaansa, rautaista ammattitoimittajaa. Vahdinvaihto on tarkoitus toteuttaa syksyllä 2021.

Lehtemme on perinteisesti painettu lehti, mutta uudelta päätoimittajalta odotamme kiinnostusta ja innostusta digitaalisen viestinnän kehittämiseen.

Työ on itsenäistä ja se on sovitettavissa muun työn yhteyteen. Päätoimittajan tukena toimii julkaisutoimikunta. Ulkoasusta vastaa ulkopuolinen taittaja.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ehdotus palkkioperusteista 7.5. mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@karjalansivistysseura.fi

Tiedusteluihin vastaa puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna 040 5003 403

Lisätietoa seurastamme ja julkaisuistamme löytyy www.karjalansivistysseura.fi

Kiljuhanhi pesii taas mahdollisesti  Suomessa