Tapahtumat

Karjalankielinen keskustelukerho jatkuu Helsingissä syksyllä 2023 – Tervetuloa!

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 30.8.2023
Asiasanat: paginperti

Pääkaupunkiseudun keskustelukerhon perustaja tiedottaa, että puhumme kaikkia karjalan kielen murteita syksyn aikana. Kokoonnumme Helsingissä Karjalan Sivistysseuran tiloissa (Luotsikatu 9D). Tervetuloa!

Täl sygyzyl vastavummo 4.9., 2.10., 27.11. da 11.12. č 17-19. Paginpertit ollah ezmäsargen.  27.11. on karjalan kielen päivy da silloi pruaznuičemmo; pajatammo, luvemmo runoloi da tiettäväine pagizemmo!

11.12. on sygyzyn jälgimäine kerdu da silloi piemmö rastavastu.

Kai karjalan kielen murdehet ollah pättävät tälgi sygyzyl. Vastavummo Helsingis Karjalan Sivistysseural (Luotsikatu 9D). Tulgua terveh!

Huom! Karjalan Sivistysseuran tila eule estietöi; matkal on 4 kynnysty, 10 porrastu eigo tilah ole liftua. Tilas on sugupuolineutraline wc.

Kyzymyksii voibi työndiä sähköpoštači paginpertipialinnas@gmail.com, Instagramas @paginpertipialinnas dai Facebookas/rozakniigas facebook.com/paginpertipialinnas. Kyzyö voi suomeksegi. Kyzymyksih vastuau Essi kudai on paginpertin perustai.

***

Tänä syksynä kokoonnumme 4.9., 2.10., 27.11. ja 11.12. kello 17-19. Paginpertit ovat maanantaisin. 27.11. on karjalan kielen päivä ja silloin juhlimme; laulamme, luemme runoja ja pakisemme!

11.12. on syksyn viimeinen kerta ja sillon on pikkujoulut.

Puhumme kaikkia karjalan kielen murteita syksyn aikana. Kokoonnumme Helsingissä Karjalan Sivistysseuran tiloissa (Luotsikatu 9D). Tervetuloa!

Huom! Karjalan Sivistysseuran tila ei ole esteetön. Matkalla on 4 kynnystä, 10 porrasta ja rakennuksessa ei ole hissiä. Tiloissa on sukupuolineutraali wc.

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen paginpertipialinnas@gmail.com, Instagramissa @paginpertipialinnas tai Facebookissa facebook.com/paginpertipialinnas. Voit kysyä myös suomeksi. Kysymyksiin vastaa paginpertin perustaja, Essi.

Karjalankielisen tekstin lähde: facebook.com/paginpertipialinnas

Lue nämäkin:

Karjalasta kolttien maille -konsertti Espoon Sellosalissa

Karjalasta kolttien maille -konsertti Espoon Sellosalissa

Karjalasta kolttien maille -konsertti Espoon Sellosalissa ke 7.2. klo 19 Saamelaisten kansallispäivän juhlakonsertissa yhdistyy tänä vuonna kaksi ikivanhaa perinnealuetta: kolttasaamelaiset ja karjalaiset. Konsertissa kuullaan lauluja, leuʹddeja ja itkuvirsiä...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.