KSS:n puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna 70 vuotta

Julkaistu: 25.5.2020

Karjalan Sivistysseuran puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna on saavuttanut 70 vuoden iän.

Sivistysseuran hallitus ja työntekijät onnittelevat tarmokasta ja innostavaa puheenjohtajaansa sekä kiittävät seuran hyväksi tehdystä pitkäaikaisesta työstä.

Päivänsankari sai etäjuhlissaan ottaa vastaan onnitteluja monilta ystäviltään ja yhteistyökumppaneilta. Myös Karjalan tasavallan televisio huomioi juhlapäivän:

Suomes on pietty täl nedälil äijy zabastoukkua. Socialidemokruatat sanotah, gu hyö jätetäh välikyzymyksen valloillah olijan ruadomarkinoin haosan täh. VR:n loittoliikendehen junavuorolois kolmanpiän ajettih vaigu puolet. Pohjas-Suomes Kolarin kunnas rodih suuri...