Uutiset

Opiskelija-apurahat jaettiin

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 5.1.2020

Karjalan Sivistysseuran hallitus päätti kokouksessaan marraskuussa, että opiskelija-apuraha myönnetään kaikkiaan 175 hakijalle. Näistä 42 opiskelee Venäjällä. Apurahojen yhteissumma oli kaikkiaan 30 430 euroa.

Hakemuksia saatiin kaikkiaan 249, joista 74 hylättiin. Apurahaa ei myönnetty niille hakijoille, jotka eivät sukujuuriltaan olleet myöntöehtojen mukaisia, tai jotka olivat saaneet apurahan edellisenä vuonna, taikka jotka eivät olleet toimittaneet edellytettyjä liitteitä tai liitteet olivat puutteellisia.

Apurahan suurus on 170 euroa. Suomessa oleville karjalaisille opiskelijoille apuraha myönnettiin kaksinkertaisena. Karjalan Sivistysseura postittaa vuoden ajan Karjalan Heimo -lehden opiskelija-apurahan saaneille.

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.