Uutiset

Talvinen auringonlasku, lumi sinertää ja edessä on puita

Paltamolaiset lapset julistivat tammikuuhun kestävän joulurauhan metsälle ja sen eläimille

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 31.12.2021
Asiasanat: uutiset

Päivähoitopaikka Karhulan lapset ja aikuiset viettävät yleensä paljon aikaa metsässä. Joulurauhalla he haluavat kiittää metsää sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12252470

Lisäksi, uuttavuotta juhlitaan Keski-Suomessa vaatimattomasti. Ilotulituksia ja juhlia on peruttu koronatilanteen vuoksi.

Monessa kunnassa juhlallisuuksia järjestetään vain rajoitetusti tai ei lainkaan. Perinteiset ilotulitukset nähdään Jyväskylässä ja Laukaassa.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12252161

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.