Tietosuojaseloste

Karjalan Sivistysseura ry:n ajankohtaiskanavan tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun henkilötietolainsäädännön edellyttämiä tietoja henkilötietojen käsittelystä. Tämä seloste koskee ajankohtaiskanavaan kerättäviä tietoja.

Rekisterinpitäjä

Karjalan Sivistysseura ry
Luotsikatu 9 D
00160 Helsinki
toimisto@karjalansivistysseura.fi

Rekisterin nimi

Karjalan Sivistysseura ry:n ajankohtaiskanavan jakeluosoitteet

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on Karjalan Sivistysseuran ja asiakkaan välinen asiakassuhde tai asiakkaan antama suostumus henkilötietojen käsittelyyn. Tämä sopimus syntyy, kun hakija rekisteröityy Karjalan Sivistysseuran ajankohtaiskanavan Uutisčuppu – Uudisčuppu tilaajaksi ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa palveluun. Kerättäviä sähköpostiosoitteita käytetään uutispalvelutilausten automaattiseen käsittelyyn.

Tietoihin sisältyy uutisten tilaajan sähköpostiosoite.

Emme tee asiakasta koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojasi käsittelee uutispalvelun tuottava järjestelmä automaattisesti. Järjestelmä toimii WordPress-pohjalla.

Sinulla on oikeus halutessasi peruuttaa uutistilaus.

Tarkastusoikeus, oikeus oikaista virheellinen tieto ja oikeus tulla unohdetuksi

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä henkilötietolain 29 §:n mukaisesti vaatia häntä koskevien virheellisten tietojen korjaamista ja / tai tietojen poistamista rekisteristä. Rekisteröity voi milloin tahansa kieltää henkilötietojensa käsittelyn markkinointitarkoituksiin. Kun rekisteröity ei halua, että hänen tietojaan enää käsitellään, hänellä on oikeus vaatia kaikkien tietojen poistamista. Tulee kuitenkin ottaa huomioon, että tiedot voidaan unohtaa vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä. Tietopyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla tai paperipostilla osoitteeseen

Karjalan Sivistysseura ry
Luotsikatu 9 D, 00160 Helsinki
toimisto@karjalansivistysseura.fi

Käyttämällä Uutisčuppu/Uudisčuppu -sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön.

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.