Uutiset

Tiistaina lunta Itä-Suomeen, torstaina kymmenen senttiä Keski-Suomeen

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 17.11.2020
Asiasanat: uutiset

Maa muuttuu tiistaina idässä hetkeksi valkeaksi – torstaina Suomen keskiosia peittää jo kymmenen sentin lumipeite. Matalapaineet tuovat sateiden ohella puuskaisia tuulia.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-11650020

Lisäksi, saamelaisasioiden neuvottelupäivät käynnistyivät. Neuvottelupäivät ovat oikeusministeriön ja Saamelaiskäräjien koordinoimat ja järjestetään nyt kuudennen kerran.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-11651232

Lue nämäkin:

Nedälin 21 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nedälin 21 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nygöi viennouzendat ollah jo alevuttu da vienpindu ei ole enämbiä muga korgiel.Luonnonvarakeskus ennustau, gu syömizien hinnannouzendu alevuu vuvven lopul da syömizet huovistutah.Ven’alpäi mulloi muutettih Suomeh selgiehgi aijembua enäm.Suomes iellehgi tovendetah...

Kiestinkin šeuvun kertomušperinnehtä

Kiestinkin šeuvun kertomušperinnehtä

Karjalan tietokeškukšen tietomiehen ta folklorin tutkijan Marija Kundozerovan valmistama Kiestinkin šeuvun kertomušperinnehtä -kirja on painettu. Karjalan tašavallan Louhen piirin šekä Murmanskin alovehen Kantalahen piirin kertomušperinnehtä on esitetty uuvvešša...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.