Uutiset

Tiistaina lunta Itä-Suomeen, torstaina kymmenen senttiä Keski-Suomeen

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 17.11.2020
Asiasanat: uutiset

Maa muuttuu tiistaina idässä hetkeksi valkeaksi – torstaina Suomen keskiosia peittää jo kymmenen sentin lumipeite. Matalapaineet tuovat sateiden ohella puuskaisia tuulia.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-11650020

Lisäksi, saamelaisasioiden neuvottelupäivät käynnistyivät. Neuvottelupäivät ovat oikeusministeriön ja Saamelaiskäräjien koordinoimat ja järjestetään nyt kuudennen kerran.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-11651232

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.