Artikkelit

Tilaa Oma Mua-lehti printti- tai pdf-versiona

Julkaistu: 15.5.2020
Asiasanat: karjalan kieli

Hyvät karjalazet da karjalan kielen suvaiččijat!

Tilakkua Oma Mua -lehti vuvvekse!

Lehten PDF-versii – 20€ vuvvekse (Karjalan Sivistysseuran kauti toimisto@karjalansivistysseura.fi). Bumuagulehti voibi tilata adresil www.ruslania.com – 69€ puolekse vuottu.

Nygöi, konzu emmo piäze matkuamah, karjalankieline Oma mua -lehti on hyvä uudislähteh, kudai avvuttau kohendamah kielenmaltuo!

Kannatakkua karjalan kieldy lehten tiluamizel, kuhkutakkua tuttavii lugemah da tiluamah “Omua Muadu”!

Yhteh hiileh puhujen enämbän suammo!

Lehti piäzöy ilmah livvin- da vienankarjalakse.

Hyvät karjalaiset ta karjalan kielen šuvaiččijat!

Tilakkua Oma Mua -lehti vuuvvekši!

Lehen PDF-versijo – 20€ vuuvvekši (Karjalan Šivissyššeuran kautti toimisto@karjalansivistysseura.fi). Paperilehti voipi tilata atressilla www.ruslania.com – 69€ puolekši vuuvvekši.

Nyt, konša emmä piäše matkuštamah, karjalankielini Oma Mua -lehti on hyvä uutislähteh, kumpani auttau kohentua kielentaituo!

Kannattakkua karjalan kieltä lehen tiluamisella, šuosittakkua tuttavie lukomah ta tiluamah “Omua Muata”!

Yhteh hiileh puhuen enämmän šuamma!

Lehti piäšöy ilmah livvin- ta vienankarjalakši.

Kuva: Margarita Kemppainen

Karjalan tärgevin simvolu

Piäkuva: Vuvvennu 2015 ilmoih piässyön vienanakarjalazen Kalevalan on kiändänyh Raisa Petrovna Remšujeva, kuvat sih niškoi luadi taidoilii Vitalii Dobrinin. Jälgivuozien aigua meil Karjalas ruvettih enämbän pagizemah eeppillizes poeemas Kalevalas. Enimytten...