Uutiset

Kaupan ovi ja taustalla hedelmiä

Venäjän hyökkäys Ukrainaan näkyy kauppojen hyllyillä Suomessa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 3.3.2022
Asiasanat: uutiset

Muun muassa Alko, S-ryhmä ja Kesko poistavat myynnistä venäläisiä tuotteita.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan näkyy myös suomalaisten kauppojen hyllyillä ja polttoainealennuksissa, kun yritykset aloittavat boikotit venäläisiä tuotteita vastaan.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12336695

Lisäksi, Ateneum keskeyttää Akseli Gallen-Kallelan teosten lainan Venäjälle – syy: teosten turvallisuudelle ei ole takeita.

Ateneumin mukaan Venäjän sotatoimet Ukrainassa tekevät taideteosten lainan Moskovan Tretjakovin galleriaan mahdottomaksi. Näyttelyä on valmisteltu vuosia.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12338575

Kuva: HOK-Elanto / Lari Lappalainen

Lue nämäkin:

Nedälin 21 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nedälin 21 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nygöi viennouzendat ollah jo alevuttu da vienpindu ei ole enämbiä muga korgiel.Luonnonvarakeskus ennustau, gu syömizien hinnannouzendu alevuu vuvven lopul da syömizet huovistutah.Ven’alpäi mulloi muutettih Suomeh selgiehgi aijembua enäm.Suomes iellehgi tovendetah...

Kiestinkin šeuvun kertomušperinnehtä

Kiestinkin šeuvun kertomušperinnehtä

Karjalan tietokeškukšen tietomiehen ta folklorin tutkijan Marija Kundozerovan valmistama Kiestinkin šeuvun kertomušperinnehtä -kirja on painettu. Karjalan tašavallan Louhen piirin šekä Murmanskin alovehen Kantalahen piirin kertomušperinnehtä on esitetty uuvvešša...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.