Uutiset

Kaupan ovi ja taustalla hedelmiä

Venäjän hyökkäys Ukrainaan näkyy kauppojen hyllyillä Suomessa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 3.3.2022
Asiasanat: uutiset

Muun muassa Alko, S-ryhmä ja Kesko poistavat myynnistä venäläisiä tuotteita.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan näkyy myös suomalaisten kauppojen hyllyillä ja polttoainealennuksissa, kun yritykset aloittavat boikotit venäläisiä tuotteita vastaan.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12336695

Lisäksi, Ateneum keskeyttää Akseli Gallen-Kallelan teosten lainan Venäjälle – syy: teosten turvallisuudelle ei ole takeita.

Ateneumin mukaan Venäjän sotatoimet Ukrainassa tekevät taideteosten lainan Moskovan Tretjakovin galleriaan mahdottomaksi. Näyttelyä on valmisteltu vuosia.

Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12338575

Kuva: HOK-Elanto / Lari Lappalainen

Lue nämäkin:

Viikon 38 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 38 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Suomalainen energiakonserni Fortum myy koko Uniper-omistuksensa Saksan valtiolle. Yli puolet suomalaisista on huolestuneita sähkön ja muiden energiamuotojen hinnannousuista. Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran mukaan tänä vuonna jo noin 470:n...

Suomesta löytyi kolme uutta kärpäslajia

Suomesta löytyi kolme uutta kärpäslajia

Metsähallituksen mukaan metsät kätkevät sisäänsä täysin tuntematonta lajistoa.Metsähallituksen mukaan kärpäslajeja havaittiin Ilomantsista, Lieksasta, Kuhmosta ja Hämeenlinnan Evolta.Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12630239Lisäksi,...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.