Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 12 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 20.3.2020
Asiasanat: uutiset

Suomi on siirtynyt valmuistilaan, ylioppilaskokeet ovat lähteneet normaalisti käyntiin ja Karjalan kieleen ja kulttuuriin voi törmätä myös nuorten suosimassa TikTok-mobiilisovelluksessa:

Älypuhelimella käytettävä TikTok tunnetaan tanssi- ja huumorivideoista, mutta samalla se on tehokas tapa jakaa tietoa ja vaikuttaa nuorten ajatusmaailmaan. Joensuulainen 20-vuotias Maura Häkki on herättänyt huomiota karjalaisuudesta kertovilla TikTok-videoillaan. Häkki kertoo Tiktokissa siitä, millaista on olla karjalainen nuori nyky-Suomessa ja millaisia haasteita karjalaiset kokevat.

Lisää Ylen Areenassa: https://areena.yle.fi/audio/1-50482437

Laajempi suomenkielinen artikkeli Maura Häkistä Ylen sivuilla: https://yle.fi/uutiset/3-11262238

Sama artikkeli karjalan kielellä: https://yle.fi/uutiset/3-11278878

Lue nämäkin:

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Halličus on suannuh valmehekse omat nevvottelut tulien vuvven talovusarvivoezitykseh näh. Halličuksen b’udžiettuezitys on 11 (yksitostu) da puoli miljardua euruo alijiämähine. Kelan mugah halličusprogramman siästöt ollah vai ylen pieni vuitti kaikis sen maksettavis...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.