Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 13 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Julkaistu: 1.4.2022

Karjalan kielen elvytys on vaikeutunut Itä-Suomen yliopistossa, kun yhteydet Venäjän Karjalaan on katkaistu.

Suomalaisyritykset uskovat Ukrainan sodan ja Venäjään kohdistuvien talouspakotteiden heikentävän liiketoimintaa.

Ruoan hinta nousee Suomessa nopeasti.

VR avaa uudelleen tavaraliikenteen Venäjälle.

Suomalaisten matkanjärjestäjien mukaan kiinnostus ulkomaanmatkoihin on selvästi kasvamassa.

Suomen pankin pääjohtaja Olli Rehn on suomalaisten suosikki seuraavaksi presidentiksi.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-61698490

EU-valličuksien ennepäi-iänestys algavui kolmanpiän. Sit päiväs algajen iänestiä edukyndeh voit kui kodimuas, mugai ulgomual. Varzinaine valličuspäivy on tuliel nedälil 9. (yheksäs) kezäkuudu. Syömizet ruvetah huovistumah tänä vuon, nenga arvivoiččou...