Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 16 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Julkaistu: 22.4.2022

Eduskunta on aloittanut Nato-jäsenyyttä koskevan ajankohtais-selonteon käsittelyn.

Puolustusvoimat valmistautuu kaikenlaisiin vaikuttamisyrityksiin, jos Suomi hakee Nato-jäsenyyttä.

Kunnat painostavat vammaisia ja heidän omaisiaan toimimaan avustajiensa työnantajina, kertoo Ylen tutkivan journalismin ohjelma MOT.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistöllä on todettu koronavirustartunta.

Koronaviruksen yleisin jätevesistä havaittu muoto on tällä hetkellä Omikronin alamuunnos B-A-2.

Eduskunta on muistanut viime viikolla menehtynyttä kansanedustaja Ilkka Kanervaa.

Mökkikauppa jatkuu vireänä, joskin vilkkaimmat ajat näyttävät olevan takanapäin.

Kevään tulo näkyy pyörävarkauksien lisääntymisenä.

Ympäristöjärjestö WWF on avannut uuden Luontoliven, jossa kuvataan itämerennorppien keväistä lekottelua Saaristomerellä.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-61808698

Pirttilahešša Vienan henki šäilyy muuttumattomana

“Karjalašša višših ei ole kaunehempua paikkua, kuin še pitkä čuuruniemi šen rantoineh, missä šijoutuu Pirttilahen kylä”, aikanah šano šuomelaini akatemikko, kielentutkija Pertti Virtaranta.Juuri šielä, entiseššä Pirttilahen kyläššä, Taipalehuuttorilla Gundirevien...