Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 17 karjalankieliset uutiset Yle Areenassa

Julkaistu: 30.4.2021

Hallitus on todennut poikkeusolot päättyneiksi.

Rajavartiolaitos on paljastanut kymmeniä väärennettyjä koronatestitodistuksia rajanylityspaikoilla maaliskuun lopulta alkaen.

Nuorten työikäisten alle kolmekymppisten rokotukset näyttävät näillä näkymin menevän pitkälle kesään.

Tupakka-askeista aiotaan poistaa mm. bränditunnukset ja logot.

Finnair hyväksyy pian myös koronarokote-todistuksen Suomeen tulevilta matkustajilta.

Yritysten usko tulevaan on kohentunut selvästi.

Kuolleiden määrä kasvoi Suomessa viime vuonna verrattuna edellisvuoteen.

Maanviljelijät pelkäävät entistä suurempia tuhoja valkoposkihanhien kevätmuuton seurauksena.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50780423

Kindahan zuakkunat on elavutettu festivualis

Mennyt pyhänpiän, 19. kezäkuudu, Kindahan kyläs jo 36. kerdua piettih juumorufestivuali. Tänävuon se oli omistettu syömizile da syöndytavoile.Pyhänpiän jo huondestu myöte nägyi, ku vihmusiä voi rikkuo festivualin luadijoin da gostien pluanat. Ga eibo sidä roinnuh....