Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 18 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 1.5.2020
Asiasanat: uutiset

Tämän viikon aiheita: Suomi avaa peruskoulut lähiopetukselle 14. toukokuuta alkaen ja perinteiseen kortteliralliin on tulossa rajoituksia kesällä.

Lisäksi, Ylen tietojen mukaan Suomesta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen irakilaismiehen tytärtä epäillään törkeästä petoksesta ja törkeästä asiakirjojen väärennyksestä.

Koronaan liittyen: Kela alkaa maksaa uutta etuutta koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen takia. Suomessa ryhdytään myös kouluttamaan koronaviruksen tartuntaketjujen selvittäjiä. Koulutusta järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Tampereen ja Itä-Suomen yliopistot.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50475106

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.