Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 18 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 1.5.2020
Asiasanat: uutiset

Tämän viikon aiheita: Suomi avaa peruskoulut lähiopetukselle 14. toukokuuta alkaen ja perinteiseen kortteliralliin on tulossa rajoituksia kesällä.

Lisäksi, Ylen tietojen mukaan Suomesta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen irakilaismiehen tytärtä epäillään törkeästä petoksesta ja törkeästä asiakirjojen väärennyksestä.

Koronaan liittyen: Kela alkaa maksaa uutta etuutta koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen takia. Suomessa ryhdytään myös kouluttamaan koronaviruksen tartuntaketjujen selvittäjiä. Koulutusta järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Tampereen ja Itä-Suomen yliopistot.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50475106

Lue nämäkin:

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Halličus on suannuh valmehekse omat nevvottelut tulien vuvven talovusarvivoezitykseh näh. Halličuksen b’udžiettuezitys on 11 (yksitostu) da puoli miljardua euruo alijiämähine. Kelan mugah halličusprogramman siästöt ollah vai ylen pieni vuitti kaikis sen maksettavis...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.