Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 19 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Julkaistu: 13.5.2022

Suomen jäsenyys puolustusliitto Natossa on paras ratkaisu Suomen turvallisuudelle, arvioi eduskunnan puolustusvaliokunta.

Ylen kysely kertoo, että puolustusliitto Naton kannatus on noussut Suomessa.

Sairauslomalle jäädään yhä enemmän mielenterveyssyistä.

Terveysvalistustyötä tekevät järjestöt pelkäävät, että kaupoissa ja kioskeissa myytävistä nikotiinipusseista on tulossa nuorten keskuudessa paha ongelma.

Ympäristöliike Elokapina näkyy ja kuuluu nyt laajasti: kansanliikkeen osallistujamäärät kasvavat ja käynnissä on kaksiviikkoinen mielenosoitusten sarja.

Arviolta yli 100 000 lintua kuolee vuosittain sähkölinjoihin, vaikka töitä sen estämiseksi tehdään koko ajan.
Luonnonsuojelujärjestö WWF:n Norppalive-lähetys on jälleen käynnissä.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-62091112

Kindahan zuakkunat on elavutettu festivualis

Mennyt pyhänpiän, 19. kezäkuudu, Kindahan kyläs jo 36. kerdua piettih juumorufestivuali. Tänävuon se oli omistettu syömizile da syöndytavoile.Pyhänpiän jo huondestu myöte nägyi, ku vihmusiä voi rikkuo festivualin luadijoin da gostien pluanat. Ga eibo sidä roinnuh....