Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 19 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 8.5.2020
Asiasanat: uutiset

Viikon aiheita: Suomalaista yhteiskuntaa aletaan avata pikkuhiljaa, kun hallitus päätti koronarajoitusten höllentämisestä. Hallitus päätti koronarajoitusten jatkosta kansliapäällikkö Martti Hetemäen työryhmän laatiman raportin pohjalta. Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan pula suojamaskeista ei ole syynä siihen, että niiden käyttösuosituksia ei ole muutettu.

Lisäksi, yli puolet yrityksistä katsoo hallituksen hoitaneen koronaepidemiaan liittyvää talouskriisiä melko tai erittäin huonosti. Nuorille suunnattu ammattiliittojen Kesäduunari-info alkaa jälleen palvella kesätyöasioissa. Huhtikuun sää oli Ilmatieteen laitoksen mukaan melko tavanomainen.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50520937

Lue nämäkin:

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Halličus on suannuh valmehekse omat nevvottelut tulien vuvven talovusarvivoezitykseh näh. Halličuksen b’udžiettuezitys on 11 (yksitostu) da puoli miljardua euruo alijiämähine. Kelan mugah halličusprogramman siästöt ollah vai ylen pieni vuitti kaikis sen maksettavis...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.