Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 19 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 8.5.2020
Asiasanat: uutiset

Viikon aiheita: Suomalaista yhteiskuntaa aletaan avata pikkuhiljaa, kun hallitus päätti koronarajoitusten höllentämisestä. Hallitus päätti koronarajoitusten jatkosta kansliapäällikkö Martti Hetemäen työryhmän laatiman raportin pohjalta. Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan pula suojamaskeista ei ole syynä siihen, että niiden käyttösuosituksia ei ole muutettu.

Lisäksi, yli puolet yrityksistä katsoo hallituksen hoitaneen koronaepidemiaan liittyvää talouskriisiä melko tai erittäin huonosti. Nuorille suunnattu ammattiliittojen Kesäduunari-info alkaa jälleen palvella kesätyöasioissa. Huhtikuun sää oli Ilmatieteen laitoksen mukaan melko tavanomainen.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50520937

Lue nämäkin:

Viikon 38 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 38 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Suomalainen energiakonserni Fortum myy koko Uniper-omistuksensa Saksan valtiolle. Yli puolet suomalaisista on huolestuneita sähkön ja muiden energiamuotojen hinnannousuista. Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran mukaan tänä vuonna jo noin 470:n...

Suomesta löytyi kolme uutta kärpäslajia

Suomesta löytyi kolme uutta kärpäslajia

Metsähallituksen mukaan metsät kätkevät sisäänsä täysin tuntematonta lajistoa.Metsähallituksen mukaan kärpäslajeja havaittiin Ilomantsista, Lieksasta, Kuhmosta ja Hämeenlinnan Evolta.Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12630239Lisäksi,...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.