Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 20 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Julkaistu: 20.5.2022

Suomi on tehnyt virallisen päätöksen hakea puolustusliitto Naton jäseneksi.

Myös Ruotsi on hakenut Nato-jäsenyyttä.

Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan (MTS) tänään keskiviikkona julkaisema raportti vahvistaa, että suomalaisten ajatukset esimerkiksi Natoon liittymisestä ovat muuttuneet merkittävästi Venäjän hyökättyä Ukrainaan

Suomessa varaudutaan Venäjän maakaasutoimitusten loppumiseen lähipäivinä.

Suomalaisen yritystoiminnan vaikutuksia tutkiva yhdistys Finnwatch kertoo, että Suomi on selviytynyt kehnosti talouden avoimuutta koskevassa mittauksessa.

Eläinoikeusjärjestöt keräävät nimiä Euroopan unionin laajuiseen kansalaisaloitteeseen, jolla halutaan kieltää turkistarhaus EU:n alueella.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-62114860

Kindahan zuakkunat on elavutettu festivualis

Mennyt pyhänpiän, 19. kezäkuudu, Kindahan kyläs jo 36. kerdua piettih juumorufestivuali. Tänävuon se oli omistettu syömizile da syöndytavoile.Pyhänpiän jo huondestu myöte nägyi, ku vihmusiä voi rikkuo festivualin luadijoin da gostien pluanat. Ga eibo sidä roinnuh....