Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 20 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 15.5.2020
Asiasanat: uutiset

Viikon aiheita: Suurin osa suomalaisista lapsista on aloittanut torstaina lähikoulunkäynnin pitkän koronajakson jälkeen. Lääkärit ovat huolissaan potilastulvasta, joka on syntymässä koronaepidemian aikana hoitamatta jäävistä muista sairauksista.

Lisäksi, Huoltovarmuuskeskus ja metsäkonserni UPM alkavat hankkia yhdessä suojavarusteita Kiinasta. Kevään uudet ylioppilaat on julkaistu. Viljan kylvöt ovat Etelä-Suomessa noin viikon edellä keskimääräisestä aikataulusta.

Lopuksi, kesämökkejä varten haettujen lainojen määrä kasvoi tuntuvasti huhtikuussa, kertoo finanssiryhmä OP. Poliisikoulutukseen on ollut tänä vuonna ennätyksellinen määrä hakijoita.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50485130

Lue nämäkin:

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Halličus on suannuh valmehekse omat nevvottelut tulien vuvven talovusarvivoezitykseh näh. Halličuksen b’udžiettuezitys on 11 (yksitostu) da puoli miljardua euruo alijiämähine. Kelan mugah halličusprogramman siästöt ollah vai ylen pieni vuitti kaikis sen maksettavis...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.