Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 22 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 30.5.2020
Asiasanat: uutiset

Viikon aiheita: Terveydenhuollon tarpeisiin valmistettujen hengityssuojien ja suojavaatteiden kotimainen tuotanto on käynnistynyt ja koronavirus voi suomalaistutkimuksen mukaa levitä ihmisen yskiessä useiden metrien päähän.

Lisäksi, ravintolat ja terassit voivat avata ovensa asiakkaille jälleen kesäkuun alussa. Museot saavat jälleen avata ovensa yleisölle ensi maanantaista lähtien, mutta kävijämääriä rajataan tarvittaessa.

Lopuksi, työllisyys heikkeni huhtikuussa vuoden takaiseen verrattuna, kertoo Tilastokeskus. Lepakot alkavat olla jo hereillä ja talvihorros on jäänyt taakse.

Kuuntele lisää Yle Uudizet karjalakse: https://areena.yle.fi/audio/1-50491508

Lue nämäkin:

Nedälin 7 Yle Uudizet karjalakse Yle Areenassa

Nedälin 7 Yle Uudizet karjalakse Yle Areenassa

Suomes on pietty täl nedälil äijy zabastoukkua. Socialidemokruatat sanotah, gu hyö jätetäh välikyzymyksen valloillah olijan ruadomarkinoin haosan täh. VR:n loittoliikendehen junavuorolois kolmanpiän ajettih vaigu puolet. Pohjas-Suomes Kolarin kunnas rodih suuri...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.