Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 22 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 30.5.2020
Asiasanat: uutiset

Viikon aiheita: Terveydenhuollon tarpeisiin valmistettujen hengityssuojien ja suojavaatteiden kotimainen tuotanto on käynnistynyt ja koronavirus voi suomalaistutkimuksen mukaa levitä ihmisen yskiessä useiden metrien päähän.

Lisäksi, ravintolat ja terassit voivat avata ovensa asiakkaille jälleen kesäkuun alussa. Museot saavat jälleen avata ovensa yleisölle ensi maanantaista lähtien, mutta kävijämääriä rajataan tarvittaessa.

Lopuksi, työllisyys heikkeni huhtikuussa vuoden takaiseen verrattuna, kertoo Tilastokeskus. Lepakot alkavat olla jo hereillä ja talvihorros on jäänyt taakse.

Kuuntele lisää Yle Uudizet karjalakse: https://areena.yle.fi/audio/1-50491508

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.