Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 40 kajalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Julkaistu: 2.10.2020

Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto perutaan tältä vuodelta koronaepidemian takia.

Valtio aloittaa selvitystyön vanhojen kaivosten ympäristövaikutuksista.

Valtioneuvosto antoi tiistaina asetuksen ravintoloiden aukioloaikojen rajoittamisesta koronaepidemian leviämisen hidastamiseksi.

Pelot ruuan hinnan voimakkaasta noususta koronapandemian seurauksena eivät ole toteutuneet Suomessa, sanoo Pellervon taloustutkimus PTT.

Viinayhtiö Altia yhdistyy norjalaisen alkoholiyhtiö Arcuksen kanssa.

Vauvojen imettäminen on yleistynyt Suomessa. Lähes kaikki vauvat saavat rintamaitoa ainakin jonkin verran.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50584562

Suomes on pietty täl nedälil äijy zabastoukkua. Socialidemokruatat sanotah, gu hyö jätetäh välikyzymyksen valloillah olijan ruadomarkinoin haosan täh. VR:n loittoliikendehen junavuorolois kolmanpiän ajettih vaigu puolet. Pohjas-Suomes Kolarin kunnas rodih suuri...