Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 50 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 11.12.2020
Asiasanat: uutiset

Viides- ja kahdeksasluokkalaisille tehtävän vuosittaisen Move!-tutkimuksen perusteella lasten ja nuorten kestävyyskunto on heikentynyt.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri vähentää kiireetöntä hoitoa ja siirtää koronapotilaita Turun ja Kuopion yliopistollisiin sairaaloihin tehohoitoon.

Hallitus on lähettänyt sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamista koskevan lakipaketin eduskunnan käsittelyyn.

Posti on tehnyt jälleen uuden ennätyksen pakettikäsittelyssä.

Valmet Automotive laajentaa tuotantoaan akkujen suur-sarjatuotantoon.

Tampereelle suuntautuvan Suomi-radan ja Turun tunnin junan suunnittelu voi alkaa, kertoo liikenne- ja viestintäministeriö.

Kansalliskirjasto on hankkinut kansallissäveltäjä Jean Sibeliuksen käsikirjoituksia ja muistiinpanoja sisältävän kokoelman Saksasta.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50648655

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.