Uutiset

Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 6 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 11.2.2022
Asiasanat: uutiset

Euroopan maiden yhteisenä tavoitteena on estää sodan syttyminen Euroopassa, vetoavat Saksan, Ranskan ja Puolan johtajat.

Kymmenen sairaanhoitopiiriä haluaa pitää koronan yhä yleisvaarallisten tartuntatautien listalla, kertoo Uutissuomalainen.

Yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa on käynnistetty korona-aikana kymmeniä opiskelijoiden jaksamista tukevia toimintoja.

Eläkkeelle siirrytään yhä myöhemmin.

Muistisairauksista on saatu uutta tietoa.

Laivafirma Viking Line on saanut uuden laivan.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-61031266

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.