Yle Areenan mustavalkoinen logo

Viikon 6 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Julkaistu: 12.2.2021

Puolet Suomen koronatartunnoista voi toukokuussa olla muuntuneen viruksen aiheuttamia.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on paljastanut kartellin isännöintialalla.

Suomen talouskasvu on jäämässä puoleen naapurimaiden tasosta tällä vuosikymmenellä.

Etenkin nuorten työntekijöiden ja yksinasuvien työntekijöiden uupumus töissä on lisääntynyt.

Kasvisruoan osuutta aiotaan kasvattaa päiväkotien aterioissa.

Kolin kansallispuistossa huussit ovat täyttyneet ääriään myöten viimekesäisen kävijäryntäyksen seurauksena.

Luonnonvaraisessa kyhmyjoutsenessa on todettu lintuinfluenssaa Helsingissä.

Uhanalainen meritaimen on lisääntynyt Suomenlahdella viime vuonna erittäin hyvin.

Kuuntele lisää Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50761122

Kindahan zuakkunat on elavutettu festivualis

Mennyt pyhänpiän, 19. kezäkuudu, Kindahan kyläs jo 36. kerdua piettih juumorufestivuali. Tänävuon se oli omistettu syömizile da syöndytavoile.Pyhänpiän jo huondestu myöte nägyi, ku vihmusiä voi rikkuo festivualin luadijoin da gostien pluanat. Ga eibo sidä roinnuh....