Menneet tapahtumat

Vihreä veneen muotoinen logo

Karjalainen sukuni -webinaarisarja etenee 11.11. Vienaan

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 10.11.2021

Karjalaisten sukujen tarinoita esitellään Karjalainen sukuni -webinaarisarjassa, jonka järjestävät yhteistyössä Karjalan Sivistysseura, Karjalan Liitto ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liitto.

Webinaarit striimataan kerran kuukaudessa torstaisin kello 18 alkaen Karjalan Sivistysseuran YouTube-kanavalla. Jokaisen luennon tallenne on katsottavissa myös myöhemmin.

11.11.2021 klo 18 Tanja Lasaroff luennoi otsikolla Sukunimen jäljillä (suku Lasaroff/Lazarev Röhöstä). Luennoitsija tuo esityksessään esille ne sukututkimuksen aloittamisen haasteet, kun tiedossa on vain sukunimi ja tuntematon paikkakunta vieraassa maassa. Esityksen toinen näkökulma on pakolaisuus ja sen tuomat hankaluudet sekä pakolaiselle itselleen että tutkijoille ja jälkipolville, jotka haluavat asiasta tietää lisää.

Webinaarisarjan luennot ovat katsottavissa Karjalan Sivistysseuran YouTube-kanavalla sekä suorassa lähetyksessä että myöhemmin tallenteina. Osallistujat ovat tervetulleita keskustelemaan YouTuben chatin kautta – omia kysymyksiään voi esittää luennon aikana ja sen jälkeen. Luennoitsija ja moderaattorit vastaavat luennon päätyttyä kysymyksiin.

Luennot löytyvät Karjalan Sivistysseuran nettisivuilta kohdasta tarinat/tallenteet ja suora linkki KSS:n kanavalle on https://www.youtube.com/channel/UCq-GMy7uxYTJz2PijuEfsmA

Lue nämäkin:

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.