Uutiset

Suurten kirjahyllyjen reunustamassa huoneessa taustalla korkeat ikkunat, joiden edessä kaksi työpistettä. Edustalla pyöreä pöytä ja neljä tuolia sen ympärillä.

KSS:n toimisto kiinni heinäkuun ajan – katso nämä kesän vinkit!

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 18.6.2024

Kuva: Näkymä Karjalan Sivistysseuran toimistolta. Kuva: Seija Jalagin

Karjalan Sivistysseuran toimisto on kiinni heinäkuun ajan 1.7.–31.7.2024, jolloin KSS:n toimistolla olevassa Carelica-kirjastossa ja arkistossa ei voi vierailla. 27.6. mennessä tehdyt verkkokauppatilaukset ehditään postittaa ennen lomakautta. Hyvää kesää kaikille!

Vaikka toimisto on suljettu heinäkuun ajan, Karjalan Sivistysseuran monet palvelut ovat saavutettavissa koko kesän. Ehkäpä kesälomalta löytyy aikaa tutustua esimerkiksi vanhojen valokuvien, sukutietojen, karttojen ym. aineistojen aarrearkkuun, monipuoliseen Sampo-tietokantaan.

Myös Uutisčuppu – Uudisčuppu -ajankohtaiskanavalta löytyy paljon kiinnostavia artikkeleita ja muuta luettavaa sekä suomeksi että karjalan kielellä.

Muistathan myös ilmaiset karjalan kielen oppimateriaalit KSS:n verkkosivuilla.

Lisäksi Youtubesta löytyvät kaikki Karjalainen sukuni -webinaarisarjan luennot.

Ennen 27.6. tilatut tuotteet toimitetaan ennen lomia

Viimeistään 27.6.2024 tehdyt verkkokauppatilaukset seuran omasta kaupasta ehditään postittaa tilaajille ennen kesälomia. Verkkokauppatilauksia voi tehdä myös kesälomakaudella, mutta tilaukset pystytään toimittamaan pienellä viiveellä: 28.6.–31.7. tilatut tuotteet toimitetaan elokuun alussa.

Karjalan Sivistysseuran kustantamia kirjoja voi tilata myös kirjakaupoista kautta maan. Jos haluamaasi kirjaa ei ole kirjakaupan valikoimassa valmiina, kauppa tilaa pyytämäsi kirjan.

Kesäinen Karjalan Heimo on ilmestynyt

 

Aikakauslehden kansikuva, jossa nuorehko, siniseen pitkähihaiseen mekkoon pukeutunut nainen istuu jugend-tyylisellä sohvalla ja katsoo hymyillen suoraan kameraan. Seinä taustalla on viininpunainen ja siihen on maalattu antiikin aikaan viittaava, toogaan pukeutunut hahmo.

Karjalan Heimo 5–6/2024 on ilmestynyt 13.6.2024. Painetun lehden irtonumeroita voi ostaa seuran verkkokaupasta. Lehtiluukku.fi-palvelusta voi tilata myös Karjalan Heimon digitaalisia näköislehtiä, joita voi lukea omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

Varmin ja helpoin tapa saada aina tuorein Karjalan Heimo luettavaksi on liittyä Karjalan Sivistysseuran jäseneksi, ellet ole sitä vielä tehnyt. Jäsenille lähetetään myös muuta jäsenpostia sekä tarjotaan esimerkiksi alennuksia Karjalan Sivistysseuran kustantamista kirjoista ja muista verkkokaupan tuotteista. Jäsenhakemuksen voit täyttää täällä.

Kannattaa ottaa seurantaan myös Karjalan Sivistysseuran some-kanavat, joilla kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista, julkaistaan kiinnostavia artikkeleita ja uutisia sekä kutsutaan mukaan karjalaisuutta koskeviin keskusteluihin.

Facebook: facebook.com/karjalansivistysseura
Instagram: instagram.com/karjalansivistysseura/
Twitter: twitter.com/KSS_tiijotus
Youtube: youtube.com/@karjalansivistysseura6968/

Hyvää kesää ja kaunista juhannusta kaikille!

Lähikuvassa valkoisia juhannusruusuja, osa kukista on täysin avautunut, osa vielä nupullaan.

 

Lue nämäkin:

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.