Uutiset

Napakaira-lehden kansi

Napakaira-lehdessä matkakertomus Vienan Karjalasta

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 28.11.2019

Napakaira-lehden kansi

Helsingin yliopiston folkloristiikan ja kansatieteen opiskelijoiden ainejärjestön NEFA:n järjestölehden Napakairan numerossa 1/2019 on julkaistu syksyllä 2019 kattava Vienan Karjalaan sijoittuva matkakertomus.

Jonna Rantala on kirjoittanut monisivuisen kuvauksen tänä keväänä tekemästään matkasta Vienaan. Näkökulma on ensi kertaa alueella vierailevan ihmisen, ja kirjoitus huokuu innostusta.

Jutun yhteydessä on julkaistu myös uusia valokuvia erityisesti Vuokkiniemen alueelta. Voit lukea Napakairan numeron 1/2019 verkkoversiota täältä (linkki vie issuu-sivustolle).

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.