Uutiset

Torjumme taas koronaa

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 1.12.2020
Asiasanat: uutiset

”Koronaviruksen leviämisen rajoittaminen edelleen on kaikkien suomalaisten vastuulla”

Me rajoitamme viruksen leviämistä sulkemalla Karjalan Sivistysseuran toimiston toistaiseksi. Meille voi edelleen lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@karjalansivistysseura.fi tai soittaa numeroon 050 5055 531 maanantaista torstaihin klo 9-15.

Pyrimme palvelemaan kuten ennenkin, mutta niin, että kohtaamme mahdollisimman vähän.

Joululahjakirjoja myymme mielellään siten, että teette tilauksen joko puhelimella, sähköpostilla tai kauppamme kautta. Mikäli haluatte hakea ostoksenne toimistolta, pyydämme teitä varaamaan kirjat etukäteen. Maksun voi suorittaa paikan päällä pankkikortilla tai laskulla.

Huomatkaa myös, että toimisto on suljettu jouluviikon eli 21.-24.12.

Kuva: Ilya Padchin, Petroskoi

Lue nämäkin:

Viikon 19 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 19 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Suomen jäsenyys puolustusliitto Natossa on paras ratkaisu Suomen turvallisuudelle, arvioi eduskunnan puolustusvaliokunta. Ylen kysely kertoo, että puolustusliitto Naton kannatus on noussut Suomessa. Sairauslomalle jäädään yhä enemmän mielenterveyssyistä....

Punkit ovat jo liikkeellä

Punkit ovat jo liikkeellä

Punkkien havainnot ovat lisääntyneet pohjalaismaakunnissa.Pitkälle jatkuneesta lumisesta talvesta ja kylmästä keväästä huolimatta punkit ovat jo liikkeellä.Lue lisää Yle Uudizet karjalakse: https://yle.fi/uutiset/3-12437247Lisäksi, neljättä koronarokotusta...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.