Artikkelit

Virtuaalinen valokuvanättely Lakkautettu kylä – poikkeustila 1939-1944

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 6.5.2020
Asiasanat: taide

Lakkautettu kylä on valokuvaaja Hanna Koikkalaisen koskettava valokuvanäyttely, johon yhdistyy Anne-Mari Kivimäen kaunis musiikkikappale Rauha ja hiljaisuus.

Nyt nähtävä virtuaalinen valokuvanäyttely koskettaa evakkojen lisäksi myös ihmisiä, joilla on juuret Raja-Karjalassa. Ja kaikkia, jotka ovat nähneet tai kokeneet lähtemisen ja paikan jättämisen.

Linkki valokuvanäyttelyyn: https://www.poikkeustila-39-44.fi/lakkautettu-kyla

Kuva: Hanna Koikkalainen

Lue nämäkin:

Työ kultua myöten kävelettä

Työ kultua myöten kävelettä

Šiivo ta puhtahuš Karjalaiset ollah kuulusat puhtahuon pitäjät. Lapšija peštih tuohiropehissa. Niissä še i lapšen vuattiet peštih, erikseh aikuhisien vuatteista ta eri muilalla. Yhtehisie vuatteita peštih puisissa kartoissa ta huuhottih toiseh paikkah jyššetyššä...

Šoijen čuaritar, karpalo

Šoijen čuaritar, karpalo

Tällä marjalla on monen monta lisänimie: šitä šanotah marjojen čuarittarekši, elämän marjakši, pohjoisviinimarjakši, šuon liäkäriksi. Šuomättähien šammalešša rušottavat karpalon marjat muanitetah, onnakko monta hikie lähtöy, kuni šuat kerätä aštien täyvekši. Ka...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.