Artikkelit

Virtuaalinen valokuvanättely Lakkautettu kylä – poikkeustila 1939-1944

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 6.5.2020
Asiasanat: taide

Lakkautettu kylä on valokuvaaja Hanna Koikkalaisen koskettava valokuvanäyttely, johon yhdistyy Anne-Mari Kivimäen kaunis musiikkikappale Rauha ja hiljaisuus.

Nyt nähtävä virtuaalinen valokuvanäyttely koskettaa evakkojen lisäksi myös ihmisiä, joilla on juuret Raja-Karjalassa. Ja kaikkia, jotka ovat nähneet tai kokeneet lähtemisen ja paikan jättämisen.

Linkki valokuvanäyttelyyn: https://www.poikkeustila-39-44.fi/lakkautettu-kyla

Kuva: Hanna Koikkalainen

Lue nämäkin:

Veri-ryhmän al’pomi on valmis

Veri-ryhmän al’pomi on valmis

Ryhmä yhistäy perintehellisie karjalaisie runoja ta lauluja šekä šähköllistä musiikkie. Kuva: Veri-Ryhmän VK-Šivu Veri-musiikkiryhmän enšimmäini äijiäl-al’pomi näki päivänvalon ta šitä voit kuunnella verkošša kaikissa musiikkišovellukšissa. Veri-ryhmä esittäy...

Kun ruohtinet maissella kevätkalua, olet karjalaini!

Kun ruohtinet maissella kevätkalua, olet karjalaini!

Piäkuva: Karjalašša kevätkala ruokalajina oli tuttu vain Kalevalan ta ošittain Louhen (entisen Kiestinkin) piirin eläjillä. Kuva: L’udmila Tihonova Kalanpyynti on ammusista ajoista ollun karjalaisien piäelinkeinona, ta šillä oli tärkie rooli heijän elämäššä, a kalua...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.