Uutiset

Kuvapari, josta vasemmanpuoleisessa on pöydällä iso samovaari, teepussi ja kaksi sinistä teekuppi, joista toisen teevadilla on kaksi sokeripalaa. Oikeanpuoleisessa kuvassa on kuvasuurennos teepussin etiketistä, jonka otsikkona on "čoaju ~ čäijy".

Karjalan Sivistysseuralta uusi, suunmukainen teesekoitus čoaju ~ čäijy

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 7.4.2025

Karjalan Sivistysseuran uusi teesekoitus čoaju ~ čäijy tarjoaa metsäisten luonnonmarjojen ja kotoisan puutarhan aromeja. Kuva: Karjalan Sivistysseura

Karjalan Sivistysseuran teesekoitus tempaa mukaansa – Karjalan teeperinne elää vahvana vieraanvaraisissa kodeissa.

Karjalan Sivistysseuran teesekoituksen pohjana on täyteläisen voimakas klassinen musta tee, jota maustavat ja elävöittävät metsäisten luonnonmarjojen ja kotoisan puutarhan luonnolliset maut.

Karjalaiset makunystyrät tunnistavat uudesta čoaju ~ čäijy -teesekoituksesta kainuulaisen villivadelman lehdet, vadelman, punaherukan ja mustikan aromit.

Maukkaan teekokemuksen tarjoavat Karjalan Sivistysseura ja Teehuone Tsaikka.

Čoaju ~ čäijy -teesekoitus julkistetaan ja sitä maistellaan yhdessä ensi viikonloppuna Oulun Pruasniekassa, josta sitä voi myös ostaa kotiin viemisiksi.

Lisäksi sitä on jo nyt saatavilla KSS:n verkkokaupassa.

Čoaju ~ čäijy

Ainekset: musta tee (Intia), mustikan aromi, pakastekuivatut mansikka, vadelma ja punaherukka, kainuulaisen villivadelman lehtiä.

Pakkauksen paino: 60 g

KSS:n tee čoaju ~ čäijy

Lue nämäkin:

Nedälin 15 Yle Uudizet karjalakse Yle Areenas

Nedälin 15 Yle Uudizet karjalakse Yle Areenas

Pyhänpiän piettävien aloveh- da kunnanvalličuksien ennepäi-iänestys on loppenuhes Edukyndeh iänesti enäm miljonua suomelastu. Nämmien alovehvalličuksien ennepäi-iänestys oli raviembi, migu mennyzis alovehvalličuksis. Liikendeh- da viestindyministran Lulu Randien mugah...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.