Uutiset

Erilaisia sanomalehtiä

Tilaa Oma Mua edullisesti vuoden 2022 loppuun saakka

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 7.10.2021
Asiasanat: karjalan kieli

Karjalankielisen lehden kansiSaat tarjouksena Oma Mua-lehden vuoden 2022 loppuun saakka tilaamalla sen lokakuun tai marraskuun aikana 2021. Normaalisti livvin- ja vienankarjalaksi ilmestyvä Oma Mua maksaa nettilehtenä (PDF) 20 euroa vuodessa.

Oma Mua -lehti on perustettu vuonna 1990. Lehti ilmestyy kerran viikossa 12-sivuisena karjalan kielen kolmella murteella. Pääteemoja ovat karjalainen kansa, sen historia ja kulttuuri. Lehdellä on sosiaalinen ja opetuksellinen rooli.

Suomeksi ilmestyvä Karjalan Sanomat maksaa nettilehtenä (PDF) 30 euroa vuodessa, kun kyse on uudesta tilauksesta ja 25 euroa vuodessa, kun kyse on vanhasta tilauksesta.

Sanomalehden kansiKarjalan Sanomat on Petroskoissa yhtenä päivänä viikossa ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti. Se on ainoa Venäjällä ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti. Lehti on perustettu vuonna 1920.

Lehtien sähköiset versiot lähetetään heti ilmestymisen jälkeen tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Lehdet ilmestyvät kerran viikossa.

Linkki tilauslomakkeeseen: https://www.karjalansivistysseura.fi/karjalan-kieli/tilaa-karjalaisia-lehtia/

Lue nämäkin:

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Halličus on suannuh valmehekse omat nevvottelut tulien vuvven talovusarvivoezitykseh näh. Halličuksen b’udžiettuezitys on 11 (yksitostu) da puoli miljardua euruo alijiämähine. Kelan mugah halličusprogramman siästöt ollah vai ylen pieni vuitti kaikis sen maksettavis...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.