Uutiset

Erilaisia sanomalehtiä

Tilaa Oma Mua edullisesti vuoden 2022 loppuun saakka

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 7.10.2021
Asiasanat: karjalan kieli

Karjalankielisen lehden kansiSaat tarjouksena Oma Mua-lehden vuoden 2022 loppuun saakka tilaamalla sen lokakuun tai marraskuun aikana 2021. Normaalisti livvin- ja vienankarjalaksi ilmestyvä Oma Mua maksaa nettilehtenä (PDF) 20 euroa vuodessa.

Oma Mua -lehti on perustettu vuonna 1990. Lehti ilmestyy kerran viikossa 12-sivuisena karjalan kielen kolmella murteella. Pääteemoja ovat karjalainen kansa, sen historia ja kulttuuri. Lehdellä on sosiaalinen ja opetuksellinen rooli.

Suomeksi ilmestyvä Karjalan Sanomat maksaa nettilehtenä (PDF) 30 euroa vuodessa, kun kyse on uudesta tilauksesta ja 25 euroa vuodessa, kun kyse on vanhasta tilauksesta.

Sanomalehden kansiKarjalan Sanomat on Petroskoissa yhtenä päivänä viikossa ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti. Se on ainoa Venäjällä ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti. Lehti on perustettu vuonna 1920.

Lehtien sähköiset versiot lähetetään heti ilmestymisen jälkeen tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Lehdet ilmestyvät kerran viikossa.

Linkki tilauslomakkeeseen: https://www.karjalansivistysseura.fi/karjalan-kieli/tilaa-karjalaisia-lehtia/

Lue nämäkin:

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Viikon 39 karjalankieliset radiouutiset Yle Areenassa

Helsingin käräjäoikeudessa on alkanut tällä viikolla poikkeuksellinen oikeudenkäynti, jossa arvioidaan sika-influenssa-rokotteen ja narkolepsian syy-yhteyttä seitsemän sairastuneen osalta. Kuluttajien luottamus talouteen saavutti syyskuussa jälleen uuden pohjalukeman,...

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Uusi Pieni suomi-karjala sanakirja vapaasti saatavilla

Karjalan Sivistysseuran pääsivuilla on julkaistu Oppimateriaalit-osiossa uusi Pieni suomi-karjala sanakirja. Sanakirjan ovat laatineet Euroopan kielten päivän 26.9. innoittamana Olga Karlova, Katerina Paalamo ja Natalia Giloeva. Sanakirjassa karjalan eri murteet on...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.