Menneet tapahtumat

Vienankarjalan ta kulttuurin kuršši 29.6.–3.7.2020 Piäjärven kyläššä

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 10.2.2020

Vienankarjalan ta kulttuurin kuršši pietäh 29.6.–3.7.2020 Louhen piirin Piäjärven kyläššä. Kurššilla šuau opaštuo karjalan kielen perušrakentehie ta harjotella käytännön pakinakieltä.

Kurššien teema on Karjalaisien arki- ta pruasniekkavuattiet. Kurššinetälin aikana on šuunniteltu matka Kiestinkih ta kokopäiväretki Puanajärven Kanšallispuistoh. Kurššien vetäjinä ollah Valentina Karakina ta Olga Karlova.

Pääjärvelle saavutaan 28.6. ja kotiin palataan 4.7. Suomalaiset osallistujat järjestävät matkansa ja majoituksensa itse. Pääjärvelle on kätevintä matkata Kuusamon kautta.

Päivittäinen lounas on yhteinen ja se maksetaan paikan päällä. Aamu- ja iltapalan suomalaiset kurssilaiset järjestävät itse.

Kurssimaksu 100 euroa maksetaan Karjalan Sivistysseuralle.

Ilmoittautumiset kurssille Sivistysseuran toimistoon toimisto@karjalansivistysseura.fi tai puhelimitse 040 50 5055 531 (ma-to) toukokuun loppuun mennessä. Tiedustelut kurssista ja Pääjärvellä tarjolla olevasta majoituksesta voi lähettää Olga Karlovalle olga.karlova@uef.fi.

Lue nämäkin:

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.