Uutiset

Vuokkiniemen Kylätalo valittiin vuoden 2019 parhaaksi etnokulttuurikeskukseksi

Kirjoittanut: Toimitus
Julkaistu: 16.3.2020

Vuokkiniemen Kylätalo on valittu äskettäin vuoden 2019 parhaaksi etnokulttuurikeskukseksi Karjalan tasavallassa. Kunnianosoituksen antoi Etnokulttuurikeskusten ja -järjestöjen yhdistys Ассоциация ”ЭХО” (Englanniksi: Echo Association). Kylätalossa järjestetään jatkuvasti monenlaista harrastus- ja opintotoimintaa sekä juhlia. Kylätaloa johtaa Julia Filippova.

Vuokkiniemen 400-vuotisjuhlavuosi antaa tänä vuonna erityistä aihetta tapahtumien toteuttamiseen.

Omaa 15-vuotista taivaltaan juhliva musiikkijuhla Sommelo järjestetään kesällä myös Vuokkiniemessä. Sommelo 2020 vierailee kylässä 28. kesäkuuta 2020.

Vuonna 2017 Vuokkiniemi oli suomalais-ugrilainen kulttuuripääkaupunki. Kylätalon tapahtumia voi seurata Facebookista: https://www.facebook.com/groups/vuokkiniemenkylatalo.

Lisää kunnianosoituksen antaneesta yhdistyksestä englanniksi: http://en.etnoecho.ru/

Kuva: Vuokkiniemen kylätalon lava on Katja-ryhmälle erittäin tuttu esiintymispaikka. Ilman sitä moni juhla jäisi kovin puutteelliseksi. Kuva (vuodelta 2017): Aila-Liisa Laurila

Lue nämäkin:

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Nedälin 38 karjalankielizet uudizet Yle Areenassa

Halličus on suannuh valmehekse omat nevvottelut tulien vuvven talovusarvivoezitykseh näh. Halličuksen b’udžiettuezitys on 11 (yksitostu) da puoli miljardua euruo alijiämähine. Kelan mugah halličusprogramman siästöt ollah vai ylen pieni vuitti kaikis sen maksettavis...

Mikä on Uutisčuppu?

Uutisčuppu – Uudisčuppu on Karjalan Sivistysseuran uusi ajankohtaiskanava. Julkaisemme tällä sivustolla kiinnostavia uutisia ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tilaa uutisviesti

Tilaa sähköpostiisi ilmoitukset uusista artikkeleista.