KSS:n kaikki sähkökirjat nyt myös pdf-tiedostoina

Julkaistu: 4.5.2020

Karjalan Sivistysseuran julkaisemat sähkökirjat ovat nyt kaikki helposti luettavissa pdf-tiedostoina. Pdf-tiedostojen lukemiseen ei tarvitse erillistä lukulaitetta kuten tablettia tai sähkökirjan lukulaitetta niin kuin epub-sähkökirjan lukemiseen tarvitsee

Jokaisen kirjan kannen takaa löytyy linkki ”Lataa sähkökirja (PDF)”: http://www.karjalansivistysseura.fi/tarinat/sahkokirjat/

Karjalan Sivistysseura ottaa edelleen vastaan sopivia käsikirjoituksia, sukutarinoita tai historiallisia dokumentteja sähkökirjoina julkaistavaksi.

Tazavallan prezidentu Alexander Stubb sanou, gu Ven’a ei olluh yhtevyös Suomeh Suomenlahten merivyöhykkehen miärittelendäh näh. Ven’an puolistusministerstvu ezittäy merirajoin siirdämisty Suomen da Litvan vastahizil merirajoil. Kanzanevustai Timo Vornanen on sanelluh...